donderdag 18 september 2014

Kiwi Klusbedrijf in Alkmaar - in de media


Lees meer over Banks Building in de media:




‘Kiwi’ is niet alleen de naam van een soort fruit, maar ook de naam van een klein loopvogeltje, het nationale symbool van Nieuw-Zeeland. Nieuw-Zeelanders worden daarom vaak Kiwi’s genoemd.
“Wat doet een Kiwi nu in Alkmaar?” is een vraag die Andre Banks geregeld moet beantwoorden. “Familie” is het steevaste antwoord. Na 12 jaar met zijn Nederlandse vrouw in Nieuw-Zeeland gewoond te hebben, werd het tijd om de kinderen beter te laten kennismaken met de Nederlandse cultuur en hun Nederlandse familie.
Een hele klus zo’n verhuizing naar de andere kant van de wereld. Nu de meeste zaken geregeld zijn, is het tijd om een nieuw bedrijf op te starten.

Succesvol bouw en klusbedrijf

In Nieuw-Zeeland was Andre jarenlang eigenaar van een succesvol bouw en klusbedrijf, Banks Building Ltd. De klanten en opdrachten waren divers; van kleine klussen bij particulieren en regelmatig onderhoud aan huurwoningen, tot complete verbouwingen van grote villa’s. Maar hoe groot of klein een klus ook was, contact en afspraken met de klant stonden altijd centraal. Communicatie met de klant vormt, volgens Andre Banks, de basis voor een succesvolle uitvoering van elke klus en een tevreden klant.
Deze kennis en ervaring neemt Andre mee bij de start van zijn nieuwe bedrijf in Alkmaar, Banks Building.

Met Banks Building is Alkmaar een ervaren, professionele klusjesman rijker.


Bel Banks Building voor alle klussen in Alkmaar en omstreken

06 237 33 914   of   072 531 7695

Voor schilderwerk binnen of buiten, stukadoorswerk, timmerwerk, installaties, tegelen en het plaatsen of repareren van ramen, deuren, kozijnen en hang- en sluitwerk. Ook kleine klussen zoals het ophangen van een spiegel of kapstok, of plaatsen van een kast. We verzorgen alle onderhoud en reparaties aan uw woning; van kleine klusjes tot een complete verbouwing van badkamer of keuken.

      • Vriendelijke en professionele service
      • We komen op de afgesproken tijd
      • We ruimen op voordat we vertrekken
      • Eén aanspreekpunt
      • Vrijblijvende offerte
      • Scherpe prijs
Voor al uw klussen: Banks Building
 
06 237 33 914  of  072 531 7695

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten